top of page
Logo danser en tekst_edited.png
Bezield website, flyer en video design voor zielen met een rijk hart, maar een kleine portemonnee.

Qizen Design ook voor KIDS

Misschien wil je kind een YouTuber worden en zijn of haar hobby delen op YouTube KIDS. Ik bewerk ook video's voor YouTube. Of als jullie kinderen weer eens een verjaardagsfeestje hebben, hoe leuk is het...

WANNEER KIEZEN VOOR QIZEN DESIGN?

Als je er verzekerd van wil zijn dat de essentie van je ziel en werk gaat doorstralen de wereld in, via beeld en woorden die de essentie van jouw bezielde project, workshop, event of persoonlijk levenswerk verrijkend en inspirerend weerspiegeld. Voor mijn Design Stijl, ga naar mijn galerij.

Gedragen

Aanbeveling "Blue Rose Activations" - Jil Hoekema

Het moment was daar, ik voelde dat ik er klaar voor was om mijzelf te delen met de wereld. Alleen hoe breng ik onder woorden wat ik precies doe? En ik wilde graag een website, maar de prijzen die webdesigners vragen waren voor mij niet toereikend. Ik kende Qizenna al en mijn ervaring met haar was dat ze altijd precies de woorden wist te vinden voor mijn nog onbegrepen gevoelens in dat moment. Dus logischer wijs vroeg ik haar of ze mij hiermee kon helpen. Binnen een paar dagen had ik al een website, inclusief de woorden die mijn bezielde werk zo prachtig vertalen. Terwijl ze werkt aan je website, coacht ze je spiritueel naar het centrum van je kracht en talenten toe. Ik heb me gedragen gevoeld en haar ontwerp en spirituele begeleiding ervaren als een groot geschenk. Dank je wel mijn lieve zuster Qizenna.​

WEBSITE DESIGN

Binnen zeer korte tijd heb ik een website met je eigen unieke templates en teksten voor je klaar. Je eigen plekje op het internet, wat jouw bezielde werk weerspiegeld en uitdraagt.

 

Er is zoveel bezieling wat zichtbaar mag worden via multimedia, maar door de hoge prijzen binnen het design wereldje is het voor velen niet haalbaar. Dat moet anders, vandaar dat ik besloten heb mijn liefde voor bezielde sfeertjes maken aan te bieden via Qizen Design. Voor zielen met een rijk hart, maar kleine portemonnee.

Moeder Aarde_edited.jpg

Aanbeveling "OERbeleven" - Maartje Luitjes

Qizenna wist precies mijn essentie in beeld en woorden neer te zetten via mijn website Oerbeleven. En zo snel ook, binnen 2 dagen had ze mijn website al klaar. Inclusief de woorden. De manier waarop ze mij en alles wat ik doe, beschrijft, heeft me ontroerd. Mijn essentie is de kracht van zuivering, eenheid met de natuur en mensen begeleiden naar hun centrum bron. Voor de lancering van de website, had ik mijn momenten van twijfel nog die mij af en toe uit balans trokken. Maar sinds ik de woorden en de gehele sfeer van de website heb doorvoeld en gelezen, heeft de twijfel plaats gemaakt voor een diepe worteling in mijn zielskracht en pad. Ik heb er voor gekozen om haar de vrije hand te geven in het design. Een beslissing die ik iedereen kan aanraden. Qizenna weet werkelijk de essentie van je ziel en werk te weerspiegelen via de sfeer en woorden die ze voor je creëert. Dank je wel!

KUNSTWERK ALS UITGANGSPUNT

Voor je ontwerp, geeft je mij de vrije hand of je stuurt me je eigen kunstwerk/logo toe. Je kan ook een kijkje nemen in de kunstgalerijen op mijn andere website en hier een kunstwerk uitkiezen wat met jouw boodschap resoneert. Vanuit jouw keuze, ga ik aan de slag en zorg dat de sfeer en teksten volledig overeenkomen met het bezielde werk wat je wilt uitdragen.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page