top of page

QUANTUM DESIGN

Iedere ruimte en persoon verlangt naar balans en harmonie. Als je mij inhuurt als jou persoonlijk quantum designer, beloof ik je een uniek patroon wat niemand anders in de wereld heeft. Je ziel en de ruimte in je huis wat je wil harmoniseren, laten mij voelen en zien welke energetische beweging er nodig is. Onderaan deze pagina vind je een link naar een inspirerende galerij. Quantum design is er voor alle leeftijden!

Stap 1 quantum design.jpg

Stap 1

Ik stem energetisch af op jou, je ruimte of je gezin en het huis als geheel. Ik voel en zie welke kleuren en bewegingen er nodig zijn om de ruimte terug in balans te brengen. Hierna begin ik te schetsen totdat ik voel en weet dat het beeld of patroon klaar is.

Stap 2 quantum design.jpg

Stap 2

Vervolgens maak ik een foto van de schets en upload het naar mijn computer. Via een creatief programma bewerk ik de schets, totdat een basispatroon zichtbaar wordt waarmee ik kan werken. Wat weer toegepast kan worden op behang, stof voor raamvalletjes en gordijnen.

Stap 3 quantum design.jpg

Stap 3

Tijdens stap 3 werken we nauw samen richting het eindresultaat. Jij geeft aan welk patroon het gaat worden. Ik maak het patroon print klaar en stuur het door via de mail. Bewerkt in de juiste afmetingen en resolutie, drukklaar voor behang en/of stof. De originele schets stuur ik toe via de post. Mocht dit een wens zijn, kan ik je persoonlijk verder helpen met het inrichten van je ruimte.

 

Stap 4 quantum design.jpg

Stap 4

Je hebt je patroon laten bedrukken op behang en stof voor gordijnen en/of bekleding accessoires. De ruimte heb ik tijdens het proces energetisch terug in harmonie gebracht, deze harmonische energie wordt door het aanbrengen van het patroon in de ruimte blijvend ondersteund. Je hebt nu een handgemaakt uniek harmoniserend patroon tot je beschikking, een ontwerp wat niemand anders in de wereld heeft.

Stap 5 quantum design.jpg

Ben jij een persoon die zich onderscheidt van de rest en zich durft open te stellen voor de transformerende kracht van Quantum Design? Dan ben ik jouw designer! Stuur mij je wensen door via het email penseel onder aan de pagina. Dan bericht ik je terug om een Skype-afspraak in te plannen.

 

Je eigen unieke quantum ontwerp, in de juiste resolutie heb je al vanaf 50 ,- euro. 

Door op onderstaande woonkamer te klikken, kom je uit bij een inspirerende galerij met voorbeelden van patronen verwerkt in ruimtes.

Sfeer patronen 4_edited_edited.jpg
bottom of page