top of page

Video-Flyer

Video-Flyer,

Wat is een video flyer boodschap? Scrol even naar beneden en bekijk een voorbeeld video boodschap. 

 

De mogelijkheden:

 

1 – Kunst als uitgangspunt

 

Stuur me je eigen kunstwerk of neem een kijkje in mijn kunstgalerijen op mijn andere website en kiest hier een kunstwerk wat met je boodschap resoneert. Maak van je gekozen kunstwerk een screenshot, zodat ik weet welk kunstwerk je als uitgangspunt wil nemen voor je video-flyer. Als een kunstwerk resoneert, maar de kleuren niet, weet dat ik het kleurenpalet kan aanpassen naar jouw voorkeur.

 

2 - Vast template ontwerp

 

Je kiest een bestaand ontwerp uit mijn template bibliotheek. Maak hiervan een screenshot, dan weet ik welke je wil. Ik maak iedere week nieuwe templates. Dus hou deze template bibliotheek wekelijks in de gaten. Als jouw template er nu nog niet tussen staat, kan het zomaar zijn dat het er volgende week wel tussen staat. Als een template resoneert, maar de kleuren niet, weet dat kleuren altijd veranderd kunnen worden naar jouw voorkeur.

 

De video boodschap:

 

Voor een video flyer, stuur je me bij voorkeur een 1 minuut durende video boodschap door. Waarom 1 minuut? Omdat je de boodschap dan via alle mediakanalen kan uploaden en delen. Maar ook omdat mensen tegenwoordig nog maar een korte aandachtsspanne hebben. Wil je toch graag een langere video boodschap delen, dan kan dat ook natuurlijk. Alleen zal je dan je video flyer bericht via bv. YouTube moeten uploaden, om het zo vervolgens te kunnen delen via alle multimedia kanalen.

 

Bijdrage (video) flyer “kunst als uitgangspunt” is eenmalig 45 euro.

Bijdrage (video) flyer “vast template” is eenmalig 25 euro.

 

Klik op het E-mail-penseel onder aan deze pagina om je keuze, en video boodschap naar me door te sturen. Ik reageer altijd binnen twee werkdagen.

 

Als ik klaar ben hebben we even een Skype beeldbel moment, waarin ik je het eindresultaat laat zien. Als je tevreden bent, kan je het geld overmaken naar mijn Paypal. Betalingsknop Paypal vind je onderaan de pagina. Na betaling stuur ik je via webtranfer de gehele Flyer Video toe.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page