top of page
enjoying the sun_edited.jpg

Qizenna Design

Een leven vol creativiteit

In 2013 ontstond de innerlijke behoefte om mijn creatieve reis te delen met de wereld. Als creative ziel en autodidact leer ik door te doen en te observeren. Ik ben altijd mijn eigen creatieve leraar en leerling geweest. Website design en digitale kunst werd mijn nieuwe studie project. Na een jaar oefenen, was ik thuis in het opzetten van een website via Wordpress, digitale kunst en flyers maken via het digitale kunst programma Gimp. Na 10 jaar onderhoud, design en dagelijkse veranderingen aan mijn eigen twee websites, is het nu tijd om het bezielde werk van anderen zichtbaar te maken. Voor mensen met een rijk hart, maar een kleine portemonnee. 

De gouden draad door mijn leven is altijd geweest, sfeertjes maken. Mijn werkverleden, als manager, etaleuse en visual merchandiser draaide ook om het juiste sfeertje neerzetten. Vervolgens verplaatste dit proces van sfeertjes creëren zich naar de juiste innerlijke elementen sfeer creëren, toen ik in 2003 begon aan de Klassieke Shiatsu opleiding in Den Haag. Dit werd tevens het begin van mijn eigen reis naar binnen. Een reis van 20 jaar, waarin ik iedere schaduw belichtte en uiteindelijk thuiskwam in mijn eigen liefde en innerlijke vrede. Tijdens deze bezielde reis terug naar mijn innerlijk bron, explodeerde mijn creativiteit. Mijn creativiteit smolt samen met mijn elementen genezing en orakel lezingen. Deze periode licht nu achter me. In het NU wil ik mij graag richten op het ontwerpen van bezielde sfeertjes voor anderen die klaar zijn om zichzelf, hun boodschap en werk te delen met de wereld. 

Wil je meer weten en zien, neem dan even een kijkje op mijn website QIZENSWORLD. Hier deel ik al mijn kunst, Orakel kaart lezingen, een gratis 1-2-3 Zelfgenezingsreis met de Elementen en diverse gratis online Orakel kaartleggingen.

Liefs Qizenna

Bedankt voor je bericht!

bottom of page