top of page

All in One

All in One,

 

Binnen 5 werkdagen heb ik het All in One design pakketje voor je klaar. Inclusief logo, flyer, video flyer boodschap, visitekaartje, 5 website pagina’s, betaal en contact mogelijkheid, shop en/of aanbod diensten + eventuele subpagina's.

 

Je kan je eigen teksten aandragen of voor 5 euro per pagina kan ik je teksten schrijven. Mijn manier van schrijven kan je terug lezen als je op de vier websites klikt die ik deel onderaan mijn galerij pagina. 

 

Voordat ik aan de slag ga voor je, heb ik een kunstwerk of foto nodig wat jouw bezielde werk weerspiegeld. Dit wordt mijn uitgangspunt. Je kan je eigen foto of kunstwerk toesturen of een kijkje nemen bij mijn kunstgalerijen op mijn andere website. Maak vervolgens een screenshot van het kunstwerk wat met jou resoneert. Als een kunstwerk resoneert, maar de kleuren niet, weet dat kleuren altijd veranderd kunnen worden naar jouw voorkeur.

Vervolgens maak ik vooraf een sfeerbeeld voor je, in 3 kleurstellingen. Als je je sfeerbeeld hebt gekozen, begin ik aan je website. 

In de galerij hieronder zie je nog een voorbeeld. De vrouw voor wie ik de website heb gemaakt, is vertaald naar woorden een natuurlijke Oervrouw. Vrij bewegende kruiden, bloemen en groentes wat haar Oer-natuurlijke zijn, eten, producten en heling-sessies vertegenwoordigd, werd het uitgangspunt. Het kleuren pallet, groen en perzikgouden tinten met een crème wit en geel accent is haar bezieling vertaald naar kleur. Van een paar blaadjes het ik een basis achtergrond gemaakt, wat weer terugkomt in haar website, basisflyer en visitekaartje. Op deze manier is ze visueel voelbaar en herkenbaar via de multimediakanalen.

 

Bijdrage:

 

Ik vraag een eenmalige toereikende bijdrage van 220, 00 euro en een kleine vergoeding van 1,50 euro per keer, voor eventuele vervolg updates of toevoegingen aan je website. Wil je dat ik je teksten schrijf, komt er 5,00 euro per pagina bij. Voordat ik aan de slag ga voor je, vraag ik een aanbetaling van 50% van de totale bijdrage.

 

Het proces:

 

Gedurende het 5-daagse proces hebben we tussendoor contact via skype en deel ik wat klaar is via beelddelen. Als alles klaar is en je bent tevreden, maak je de bijdrage over via de Paypal button onderaan deze pagina. Als ik je bijdrage heb ontvangen geef ik je website vrij en stuur ik je alle overige design door via we-transfer.

 

Resoneert bovenstaande met je, stuur me dan een email via onderstaand email penseel in de voettekst op deze pagina. Voordat ik aan de slag ga voor je, hebben we eerst even een Skype gesprek met elkaar. Om kennis te maken en je wensen kenbaar te maken.

bedankt voor je bericht!

bottom of page