top of page
Dragon tree valley.jpg

Video Kids

Misschien wil je kind een YouTuber worden en zijn of haar hobby delen op YouTube KIDS. Ik bewerk ook video's voor KIDS YouTube. Voor een indruk, bekijk onderstaande video. En als je dan toch even kijkt, geef hem dan gelijk een like. Hij wil heel graag groter groeien als YouTuber. 

 

 

 

 

 

 

Als jullie kinderen weer eens een verjaardagsfeestje hebben, hoe leuk is het dan dat ze hun eigen vrolijke video-uitnodiging naar hun vriendjes kunnen sturen. Of naar oma, mams of paps om te zeggen, "ik vind je zo lief". Er is van alles mogelijk. Scrol even naar beneden en bekijk mijn twee voorbeeld video's.

 

Mijn kids template bibliotheek vind je op mijn Kids website Liefland. KLIK HIER en je gaat naar Liefland. Kies in Liefland je template, maak er even een screenshot van zodat ik weet om welk template het gaat. Via de link op de Liefland pagina word je weer teruggebracht naar hier. Laat je kind vervolgens de videoboodschap inspreken en stuur mij alles toe via het e-mail penseel onder aan deze pagina.

De template bibliotheek wordt wekelijks aangevuld. Mijn bibliotheek met kunst voor kinderen is namelijk oneindig groot. Kan je geen leuk template vinden in de bibliotheek?

 

Dan kan je ook kiezen voor "kunst naar template". Kies dan een kunstwerk uit de kunst galerij in Liefland. Dan verander ik het kunstwerkje naar een video template. 

 

Bijdrage voor een video-boodschap inclusief, copyright vrije muziek, 2 special effects en maximaal 30 seconden lang is 5,00 euro.

Bijdrage voor bewerking YouTube video, inclusief copyright vrije muziek, 4 special effects en maximaal 3 minuten lang is 10,00 euro.

bottom of page