top of page

Flyer

Flyer,

 

Er zijn twee mogelijkheden:

 

1 – Kunstwerk als uitgangspunt

 

Stuur me je eigen kunstwerk of neem een kijkje in mijn kunstgalerijen op mijn andere website en kiest hier een kunstwerk wat met je boodschap resoneert. Maak hier een screenshot van, zodat ik weet welk kunstwerk je als uitgangspunt wil nemen voor je flyer. Als een kunstwerk resoneert, maar de kleuren niet, weet dat kleuren altijd veranderd kunnen worden naar jouw voorkeur. Op de galerij pagina vind je een aantal voorbeelden van mijn recentelijk gemaakte flyers.

 

2 - Vast template ontwerp

 

Je kiest een bestaand ontwerp uit mijn template bibliotheek. Maak hiervan een screenshot, dan weet ik welke je wil. Ik maak iedere week nieuwe templates. Dus hou deze template bibliotheek wekelijks in de gaten. Als jouw template er nu nog niet tussen staat, kan het zomaar zijn dat het er volgende week wel tussen staat. Als een template resoneert, maar de kleuren niet, weet dat kleuren altijd veranderd kunnen worden naar jouw voorkeur.

 

Het ontwerp proces,

 

Voor een flyer, stuur je me de tekst en screenshot van je keuze door via het e-mail penseel onderaan deze pagina. Zodra ik je basis flyer en flyer met tekst klaar heb, maken we contact via Skype en laat ik je het resultaat zien via beeld delen. Als je akkoord bent, kan je de bijdrage overmaken via de Paypal button onderaan de pagina. Na betaling stuur ik je de basisflyer en de flyer met tekst door via webtransfer.

 

Bijdrage flyer “kunst als uitgangspunt” is eenmalig 30 euro.

Bijdrage flyer “vast template” is eenmalig 15 euro.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page