top of page

Website

Website,

 

Binnen 3 werkdagen heb ik je website klaar. Inclusief 5 website pagina’s, betaal en contact mogelijkheid, shop en/of aanbod diensten.

Je kan je eigen teksten aandragen of voor 5 euro per pagina schrijf ik je teksten. Mijn manier van schrijven kan je terug lezen als je op de vier websites klikt die je vindt onderaan mijn galerij pagina.
 

Voordat ik aan de slag ga voor je, heb ik een kunstwerk of foto nodig wat jouw bezielde werk weerspiegeld. Dit wordt mijn uitgangspunt. Je kan je eigen foto of kunstwerk toesturen of een kijkje nemen bij mijn kunstgalerijen op mijn andere website. Maak vervolgens een screenshot van het kunstwerk wat met jou resoneert. Als een kunstwerk resoneert, maar de kleuren niet, weet dat kleuren altijd veranderd kunnen worden naar jouw voorkeur.

Vervolgens maak ik een sfeerbeeld voor je in 3 kleur thema's. Jij kiest welke resoneert. 

Bijdrage:

 

Ik vraag een eenmalige toereikende bijdrage van 150, 00 euro en een kleine vergoeding van 1,50 euro per keer, voor eventuele vervolg updates of toevoegingen aan je website. Wil je dat ik je teksten schrijf, komt er 5,00 euro per pagina bij. Voordat ik aan de slag ga voor je, vraag ik een 50 % aanbetaling van de totale bijdrage.

Het proces:
 

Gedurende het 3-daagse proces hebben we tussendoor contact via skype en deel ik wat klaar is via beelddelen. Als alles klaar is en je bent tevreden, maak je de bijdrage over via de Paypal button onderaan deze pagina. Als ik je bijdrage heb ontvangen geef ik je website vrij.


Resoneert bovenstaande met je, stuur me dan een email via onderstaand email penseel in de voettekst op deze pagina. Voordat ik aan de slag ga voor je, hebben we eerst even een Skypegesprek met elkaar. Om kennis te maken en je wensen kenbaar te maken.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page